top of page

Over ons en onze woonplek

Wij zijn Renée van de Haar en Wim Beelen en hebben sinds mei 2013          Bed & Breakfast Bella-Kota. We vinden het heel leuk om mensen te ontmoeten. We genieten zelf veel van de natuur in de omgeving van Ermelo en zouden dit graag met anderen willen delen. Al jaren hebben we een moderne Zweedse tipi waar we op allerlei manieren gebruik van maken. Van daaruit is het idee van de Finse Kota ontstaan. Zowel de ronde tipi als zeshoekige kota hebben een speciale sfeer.

Onthaasten en genieten

​​

​Als u in Ermelo aankomt, ziet u meteen de bosrijke omgeving en ervaart u de Veluwse rust. Onthaasten en genieten gaan hier bijna als vanzelf!

Ons karakteristieke jaren 30 huis ligt aan een  mooie laan met hoge eikenbomen. Bella-Kota staat achter ons huis in de tuin. Rondom ons huis hoor je veel vogels. Ook komen er regelmatig eekhoorns in de tuin, soms om een walnoot te verstoppen.

De wijk van Ermelo waarin we wonen kent veel ruimte en bevindt zich dichtbij het centrum van het dorp en het treinstation.

​​

​​Wij hebben zelf twee honden (Cay en Fay, onze border collies). Gasten mogen na overleg hun eigen hond meenemen.

​​

Gasten van Bella-Kota maken gebruik van een privé toilet in ons huis. Het toilet vindt u op de begane grond op een paar meter afstand van uw overnachtingsplek. Vanaf augustus 2020 staat er naast ons huis speciaal  voor onze gasten een nieuwe kota met daarin een regendouche, wasgelegenheid en een sauna. De sauna is extra bij te boeken.

Ontbijt

​'s Ochtends serveren wij een smakelijk ontbijt in de kota of buiten op het terras. We gebruiken hiervoor streekproducten. Daarbij serveren we verse jus d‘orange en warm gebakken brood. ​We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten.

 

Het is niet mogelijk zelf te koken in de Bella-Kota! Er staan wel borden,bestek, bekers en een waterkoker.
 

Wilhelminalaan 35
bottom of page