top of page

Ervaringen van gasten

"We hebben genoten en we konden heerlijk ontspannen! Het ontbijt was heerlijk, vooral het brood! De bedden liggen heerlijk. De houtkachel en de hottub zijn de krenten in de pap!  Bedankt voor de goede zorgen. Dit is een uniek plekje en vooral heel sfeervol!

 

"Als verassing werd ik meegenomen naar de Kota in Ermelo. Het was een zeer geslaagd en bijzonder verjaarscadeau. Knus huisje, heerlijk bed, warme hottub by night en super ontbijt. De gastvrijheid is top. Mooie omgeving, Wij hebben genoten! Zoals ze in Friesland zeggen: Danke wol en oant sjen!"

"Bedankt voor een gezellig en gastvrij verblijf! We hebben genoten van het knusse huisje, het knapperende haardvuur en een heerlijk ontbijt! De jongens vonden het geweldig, vooral jullie hond Cay!"

 

"De verrassing voor ons 10 jarig samenzijn had niet mooier gekund. Heerlijk geslapen in dit prachtige huisje! Geweldig ontbijt.....echt genoten! Mooie plek, onwijs vriendelijke mensen....Top!" 

 

"Ook wij hebben genoten ons verblijf! Wat een heerlijk en gezellig plekje. Buiten een perfect ontbijtje. Wij kunnen

er weer even tegen! " 

 

"Bella-Kota was een superknus en-gezellig onderkomen voor ons zus &zo weekend in Ermelo. De gastvrijheid is super en het ontbijt is heerlijk  en een perfecte start voor de dag. Goede uitvalsbasis voor een bezoekje aan Harderwijk, Elburg en de Ermelose heide. We hebben een heerlijk verblijf gehad! "

"Wat een gezellig en warm huisje hebben jullie! Heel leuk ingericht, lekker eten en enorm vriendelijke ontvangst en service! Dit allemaal in de winterse kerstsfeer en de gezellige eerste sneeuw! Ronduit fantastisch!"

"Thank you for your kindness during our stay with you. We have enjoyed staying at Bella-Kota!"

"Heerlijk genoten van deze gezellige en romantische kota! Lekker vuurtje stoken midden in de hut, geweldig! Alle tijd om rustig te ontbijten voor de lange wandelingen in de mooie omgeving. 'sAvonds lekker dobbelen, lezen.... Heel goed begin van het nieuwe jaar!! De vele losloop gebieden voor de hond waren erg prettig!!"  

"Wat een verrassing voor mijn 50ste verjaardag! Om te overnachten in deze super Kota! We voelden ons er meteen thuis. Leuk ingericht, allerlei bekende Finse spulletjes, kuuksa (houten beker), rendiervellen en natuurlijk elke avond "fikkie" stoken. Het lijkt wel of we ons in Finland wanen. Ook onze Finselappen honden hebben het erg naar hun zin"

"Vi stannade ett natt och hade det sa trevligt. Det luktar "Kota"och jag tijcker om det. Tack sa mijcket." 

"Wat een prachtig en heerlijk houten huisje hebben jullie! Slapen jullie er zelf stiekem ook wel eens? Moet je anders echt eens doen, is super!

"Es hat uns sehr gut gefallen. Wunderschönes haus und ein prächtiger garden. Liebe nette gastgeber, sehr freundlich!"

"We hebben genoten. Heerlijk relaxt, Lekker buiten ontbeten en de eer om als eerste de hottub te proberen. Een absolute luxe, heerlijk!"

"Super gezellig, echt Scandinavisch gevoel. Heerlijk gedobberd in de hottub. Viseesigjen!"

"Meegenomen worden als verrassing door mijn vriend en dan hier overnachten! Helemaal fantastisch. Genoten in de hottub, genoten van het vuur in het huisje en wegdromen met de harpmuziek op de achtergrond...."

"Na onze bruiloft hier aangekomen en vooral tot rust gekomen. Heerlijke omgeving, luxe (hottub) en een sfeervol huisje. Lekker verzorgd ontbijt en super behulpzaam. Jullie hond is ook een echte topper!"

 

 

 

Wilhelminalaan 35
bottom of page