top of page

Gezellige avond

 

He​bt u zin in een gezellig avondje in onze sfeervolle gelegenheid? Het kan in Bella-Kota. Bijvoorbeeld buiten een geheel verzorgde barbecue of een Afrikaanse stoofpot (potjie). Maak uw wensen aan ons kenbaar!

met vrienden, familie of collega's

Bella-Kota is geschikt voor een groep van maximaal 12 personen. Wilt u een gezellige avond met een hapje en een drankje? Er zijn diverse mogelijkheden. Al naar gelang de wensen en het aantal mensen kunnen wij u een prijs geven voor zo'n arrangement.

Bella-Kota Cook & Go

 

 

Bella-Kota Cook & Go
 

Samen met collega's, vrienden en/of familie buiten een heerlijke maaltijd bereiden voor de Bella-Kota, rond het kampvuur en de leemoven! 

De Finse vuurplaats staat centraal bij deze workshop en er worden, zoveel als mogelijk, ingrediénten en producten van de Veluwe gebruikt. We gaan met diverse kooktechnieken en materialen aan de slag. Zoals een houtstoof, een autenthieke Dutch Oven en Potjies. In de leemoven kunnen we pizza's en brood bakken.U krijgt informatie over de oorsprong van de materialen en de ingrediënten en u  leert er handig mee werken. Wanneer de gerechten langzaam garen kunt u samen genieten van de Bella-Kota of u onderdompelen in onze houtgestookte hottub. 

 

Deze activiteit kan ook gecombineerd worden met een wildspeurtocht in het nabij gelegen Sprielder.en Speulderbos (met natuurgids)

.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen, bel of mail ons!                                                         

Wilhelminalaan 35
bottom of page